Фирма Спорт сити ЕООД е създадена като продължение на ЕТ "Спорт сити". Фирмата е със седалище в гр.София и е специализирана във внос и дистрибуция чрез осъществяване на продажби на ЕДРО и ДРЕБНО на стоки за хоби, спорт и свободно време.

Предлагаме на вниманието на свoите клиенти богата и разнообразна колекция от хладно оръжие - широка гама от спортни, ловни, бойни и колекционерски НОЖОВЕ, Мечове, Саби и Шпаги, Леководолазно и гмуркаческо оборудване, Екипировка за Подводен Риболов, Колесари, Лодки, Къмпинг оборудване, Фенери, Велосипеди, Средства за защита, Газови и Пневматични Пистолети, Револвери и Пушки, и аксесоари за всички тях, разнообразни подаръци.

В стремежа си да задоволиме интереса и потребностите на любителите на хладните оръжия и екстремните преживявания сме се постарали да представим на вниманието Ви едни от най-добрите производители на продуктите от областите, които сме застъпили в дейноста си. В тази връзка в ролята си на ОФИЦИАЛНИ оторизирани ПРЕДСТАВИТЕЛИ и дистрибутори осъществяваме всички гаранционни и извънгаранционни условия на представляваните от нас:
"Manufacturas MUELA" - Sporting and Hunting Knives - Кралство Испания,
"PUMA IP GmbH Solingen", "ME Cuno Melcher sport waffen"," Herbertz" - Федерална Република Германия,
"ООО ПП КИЗЛЯР" - Руска Федерация, "KA-BAR KNIVES, Inc.", "GREAT AMERICAN TOOL COMPANY","WORK SHARP, Darex LLC","LATHERMAN TOOL GROUP, Inc." - Съединени Американски Щати,
"Extrema ratio knives division","SEACSUB S.p.A." - Италия,
"OPINEL S.A.","Laguiole S.A." - Република Франция,
"4MARINE","E.LANARA & co.","DEMKA spearguns" , "EМILIOS TRAILERS","Dromeas"- Република Гърция,
"MORA","HULTAFORS" - Кралство Швеция,
"VICTORINOX" - Конфедерация Швейцария.

Подържаме постоянна стокова наличност.

Този интернет сайт е с информативен характер и предоставя обща информация за показаните продукти. Информацията в него не е договор. Собствениците и администраторите на сайта не изискват и не съхраняват лични данни. Описанието на продуктите и опциите нямат търговска стойност, а само информативна.
Възможно е настъпили промени в наличността да не бъдат отразени в този сайт. Възможни са технически грешки.
Приложените снимки илюстрират определен модел; възможни са несъществени различия с вида на продукта от представената оферта. Екипът на Спорт Сити ЕООД полага всички разумни усилия, за да гарантира точността на информацията, публикувана на сайта.
Въпреки това ние приканваме клиентите ни да се свържат с нас за допълнително изясняване.
Препоръчваме на нашите клиенти телефонен разговор или запитване по електронната поща за връзка, за да проверят наличността и цената на интересуващия ги продукт.
Цената на телефонното обаждане е определена от съответния оператор и тарифен план, избран от потребителя; не се обвързва с и не облагодетелства по никакъв начин фирма Спорт Сити ЕООД.
Информацията в сайта не е изчерпателна.
Спорт Сити ЕООД си запазва правото да прави промени в условията за продажба без известяване.